WEBINAR: Digizuite™ DAM for Episerver makes Episerver stronger

Back
sitecore symposium 2018 digital asset management

Se det helt nye Digizuite™ DAM for Episerver Add-on, som gør Episerver stærkere

Er du Episerver-partner? Deltag i vores webinar d. 28. marts kl. 15 med Episerver Danmark og se det helt nye Digizuite™ DAM for Episerver Add-on, som gør Episerver stærkere. Digizuite’s CTO, John Burke-Hansen, glæder sig til at give jer en hands-on gennemgang af Digital Asset Management-features i Episerver, hvor I vil opleve den bedste DAM Add-on på markedet.

Digizuite™ DAM for Episerver Add-on er udviklet i tæt samarbejde med Allan Thræn, Episerver E-MVP, og sætter nye standarder for hvordan Episerver-redaktører kan levere billeder og videoer på hjemmesider og styre hele værdikæden af digitalt content: fra søgning, konvertering, beskæring, godkendelse og deling til genbrug og arkivering – fra én platform.

Bliv klogere på, hvordan Digizuite understøtter automatisering af digitale processer, når Episerver-redaktører skal effektivisere og optimere deres hverdag ved håndtering af digitalt content. Vi viser styrken af et stærkt metadata-fundament, der giver hurtig søgning, filtrering og kategorisering af alle filer. Episerver-kunder kan reagere lynhurtigt på muligheder i markedet, samt understøtte nye services som kan give øget omsætning.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at komme helt tæt på en global spiller på DAM-markedet.

Tilmeld dig webinaret her.


Questions?

We would love to hear from you.